Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 11, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag kom upp imorse och tränade. Blev crosstrainer och rörlighet med pinnen. Behöver hålla igång kroppen och mjuka upp den denna veckan så jag är redo för helgen.Frukost i tystnad till tända ljusGlada skratt på första jobbmötet trots märklig stämningKrispig, kall, frisk luft på lunchen och sol på näsanMassage hos Bobby - välbehövligt!Gruppträffen på Itrim - så härligt att träffa alla. Vi delar med oss högt och lågt plus att vi skrattar och peppar!!!Att jag skrivit på för ett andra år på ItrimJag har hållit mig till matplanen även om tankarna svajar :-) Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

En sak i taget!

Okej nu behöver jag ju inte redan noja och oroa mig för kommande frestelser (läs: pepparkakor, lussekatter, chokladaskar, julmys etc). Jag får ta det när det kommer fast det redan har börjat... Nej nu får jag ta en sak i taget. Och det är denna veckan som jag har framför mig. Hektisk vecka som avslutas med en tuff utmaning i Motala. Många kuligheter men ingen lugn och ro samt frestelser varje dag. Inga kvällar hemma där jag kan samla energi direkt eller där jag kan planera mitt matintag utifrån det egna kylskåpet.

Ikväll är det gruppträff på Itrim vilket is a good thing och dagens matintag är planerat - bara för mig att följa. Imorgon ska jag på seminarium där det ingår lunch. Här gäller det att stå emot det jag inte bör äta och välja klokt. På kvällen är det kettlebellspass som ska köras. Onsdagen är det utelunch här med kollegor men jag har inte förstått om menyn är standard eller ändras från vecka till vecka. Kan därför inte riktigt planera men får se till att jag inte är för hungr…