Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 15, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Rörlighet och stretch med PT-Katarina imorseAtt alla kollegor vart så nöjda med gårdagens middagAtt jag kom med tåget och inga bekymmer att hinna med tågbyte trots förseningarAtt jag börjar reperara mig efter åksjukan från tågresan...Mindre nöjd med mina matval i eftermiddag och kväll men glad att jag inte slår på mig själv längre. Gjort är gjort och det är en ny dag imorgon! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Motala here I come

Om några timmar så sitter jag på tåget upp mot Motala något nervös fast ändå inte. Lugnet före stormen kanske? Kommer väl bli sisådär med blogguppdateringar i helgen men desto mer här:

http://instagram.com/butterflyjensen

http://www.facebook.com/ButterflyTina

https://twitter.com/butterflyjensen

Detta är ju liksom mitt maratonlopp så jag laddat för i nästan 1½ år. Jag vet att det kommer bli tufft. Men också en himla kick för jag vet att jag har så mycket vilja inom mig oavsett slutresultatet. Klarade jag första omgången med 25 extra kilo på kroppen så ska jag klara detta!!! Dock kommer jag sakna Helena jättemycket! Så jag kommer behöva allt pepp jag kan få :-)

Under tiden kan du roa dig med att läsa om min första kettlebellshelg för ganska exakt ett år sedan:

http://www.butterflytina.com/2012/10/bildkavalkad-fran-helgens-aventyr.html

http://www.butterflytina.com/2012/10/ar-det-sant.html