Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 18, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag kunde jobba hemifrån idag och låta kroppen återhämta sigVäldans glad att Lill-Bettans bromsar fungerar så bra...Tacksam att jag bokat tid hos massör Bobby och för att min kropp samarbetar efter helgenGlad i världens bästa make som alltid stöttar och peppar mig!!!Att jag har kommit så långt mentalt och kroppsligt. Jag känner mig lugn, trygg och säker i min "nya" kropp och i mitt ätarbeteende. Ja mycket kolisar de sista dagarna men imorgon är det back to bascis och jag är 100 i min övertygelse att I am here to stay! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Helgens äventyr...

Hemma igen i soffan efter en lång och intensiv helg. Tur jag kan jobba hemifrån idag med så spännande saker som marknadsbudget för 2014. För jag är trött!!! Kändes först som jag hade fått värsta förkylningen när jag vaknade imorse men är nog snarare vätskebrist och kroppslig trötthet tror jag. Gäller att fylla på med massa vatten och good food. Plus vila så mycket som möjligt. Det sistnämnda är nästan det enklaste för kroppen är så stel att den helst inte vill röra sig :-)
Fast jag får ändå säga att jag är i hyfsad shape. Okej armarna lyfter jag så lite som möjligt (eller snarare inte alls...), öm i ryggslutet och handflatorna samt rumpan och låren är möra. Men det var sju resor värre förra året efter Grundutbildningen. Då kunde jag ju typ inte röra mig på två veckor :-) Denna gången är inte heller knän slut, min häl är okej och axeln lite sliten men det är inte konstigt. Så utifrån kroppens status känner jag mig okej. Även som skrivet, nu gäller det att ladda den med vad den behöver…