Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 26, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Tacksam för att stackars makens hosta bara väckte mig 3 gånger i natt :-) Och framför allt väldigt glad att han mår bättre efter helgens sjukstuga för han är ju världens bästa make!!!Att jag inte snoozade imorse för då vet i tusan om jag inte legat i sängen fortfarandeDagens kettlebellspass - nu är det bara 5 pass kvar. Känns konstigt men samtidigt ska det bli skönt att inte vara uppbunden varje tisdag och lördag.Dagens kettlebellspass - precis vad the wifey behövde efter en tråkig dag på jobbet för at cheer up!En stor mugg karamellte och en Bounce boll med mandel satt som en smäck i eftermiddagsOch jag vet att jag tjatar om det men jag mår så himla bra utav att komma ut och få frisk luft varje dag - it is the shit! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Sista gruppträffen på år 1

Igår var den sista gemensamma gruppträffen på första året på Itrim. Nummer 20 i ordningen och jag är väldans nöjd med 100% närvaro :-) Coach Therese bjöd på hembakta nöt/frö-bars (mycket mumsiga) och färsk frukt som ananas, jordgubbar, sharonfrukt (tror jag den heter) och clementiner. Riktigt mysig fruktstund med tända ljus och allt!

Vi var inte så många (tyvärr var några sjuka och på semester) men vi hade väldigt bra diskussioner tyckte jag där vi utvärderade vad vi lärt oss under detta året. Reflektioner på vad som gått bra och vad som kan förbättras. Men framför allt ge oss själva en klapp på axeln för att (nej vi kanske inte är i "mål" men det är väl det som kallas livet) vi har kommit så oerhört långt!

Jag tänkte spara min utvärdering till den riktiga 1 års-dagen dvs den 3 januari. Då är det nämligen exakt 1 år sedan jag klev in på Itrim Lund och signade upp mig. Men några saker jag tar med mig från detta året: man måste jobba mycket på det mentala för att lyckas med en…

Gårdagens "må bra"

Blev lite sent igår efter firandet utav svärmor men här kommer gårdagens...

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag kom ut och jagade steg trots kylan. Och fick dessutom sol på näsan!Årets sista "riktiga" gruppträff på Itrim (några "öppna" kvar dvs öppna för alla medlemmar - idag var det "bara" Bästa Måndagsgruppen :-) ) och alltid får man lite extra pepp att fortsätta resan!!!Ny färg i håret och mindre fluff - tack Birna!Firade på Grand utav svärmor och att jag höll matplanen - bra där Jensen! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?