Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 28, 2013

Två dagars "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att ha maken som bollplankLöste en surdeg på jobb igårAtt Eva & Johan vill fira nyår med oss - tjoho!Tacksam att jag vann biljetter till Mammaboosten för 4 goods event för då fick jag en myskväll med Anneli igår!Dagens seminarium om e-handel. Mycket intressant!Tacksam att jag inte är småbarnsförälder för I don't handle sömnbrist särskilt väl...Glad att det är fredag imorgon :-) Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Uppgiften från Spartan

Häromdagen fick jag den teoretiska uppgiften som är en del utav certifieringen att bli Spartan coach. Först när jag läste det så kände jag bara - äsch jag pallar inte, orkar inte nu, vill inte. Typ hängde lite med underläppen och kände mig bara matt. Som jag skrivit tidigare börjar bli lite trött på att prestera. Varför kan jag bara inte ha kul och träna vad jag vill? Behöver ju inte bli värsta coachen liksom...

Men sen så satte de där hjärncellerna igång och snurra. Hur skulle jag besvara uppgiften nedan? Hur skulle uppvärmningen se ut? Hmm ja det skulle jag ju faktiskt kunna lägga in. Vilka övningar och varför? Hmm både styrka och uthållighet... Okej då blir det lite olika upplägg. Plus tajta muskler på baksida lår och axelrörligheten är dålig - känns inte det igen Jensen? Du kan för sjutton detta för det är ju nästa du! Så in med lite pinne kanske och de övningar du kört för rörligheten.

Sen tänkte jag nej lägg inte för mycket energi på det för du har inte fått den personliga feedb…