Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 30, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Glad att jag gick upp lite tidigare så jag hann med en skön promenad ute bland fåren och åkrarna här i HjärupBästa kettlebellsdeltagarna som krigade sig igenom dagens cirkelpassAtt jag förberett och planerat all mat idag och att jag hann tex fixa en cole slaw mellan träningspassen :-)Crossfit-kursen idag var trixig men kul!Filmkväll med bästa maken! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Crossfitdag 1

Lite pirrigt att bege sig till Crossfit Lund idag hel mol allena utan back-up :-) Och även om jag ändå kört lite av övningarna tidigare. Det visade sig att vi var totalt 12 deltagare - exakt hälften tjejer och killar. Och i alla åldrar och med olika träningserfarenhet. Kul! Började med en kort introduktion och sedan var resterande tiden till att gå igenom en del övningar och nöta teknik. Först med pinne och sedan med skivstången. Ovanpå det lite rörlighetsövningar med gummiband och voila till sist en WOD (workout of the day).

Den bestod utav: 5 push press, 10 burpees, 15 sit-ups och 20 utfall. Vi skulle köra 3 varv på tid. Vi fick 15 minuter på oss men skulle helst under 10. Man fick välja om man körde pressarna med pinnen, stång eller stång med valfri vikt. Jag valde att köra med tjejstång som väger 15 kilo. Burpees är ju burpees liksom så det är bara att mata på. Sit-upsen fick jag byta till crunches för svanskotan samarbetar inte annars. Men jag ser till att de räknas och att magmu…

Wish me luck!

Nu har jag kört slut på dagens kettlebellsdeltagare och käkar lunch. Om en liten stund ska jag iväg på helgens äventyr. Nämligen Nybörjarkurs i crossfit på Crossfit Lund. 2 timmar idag och 2 till imorgon. Ska bli intressant och skoj. Som vanligt följer ni väl med på äventyret på instagram och på fejjan eller? Och ni vet vid det här laget att när något i inläggen är i fet stil så är det en klickbar länk till mer info... Ha en mysig eftermiddag därute!