Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 2, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Lugn start på dagen får mig att må braLycklig att jag klarat av min livs första adventsfirande utan att äta strunt!!! Målet är att klara min livs första december (undantagen är julegröt på julafton och lyxig efterrätt på nyårsafton)! JAG KAN OCH JAG SKA!Överlycklig när jag tänkte på helgens bravader på Crossfit Lund. Så tacksam att min kropp är med mig (okej blåslagna ben och grym träningsvärk efter alla pull-ups tillhör ju :-) ) men framför allt för det känns som jag krossade några dumma hjärnspöken/nojor i helgen angående min egna förmåga. Heja mig!!!Mår bra av all frisk luft jag fått idag och tom sol på näsanGlad att fd kollegan Sara hade tid att käka lunch idag - mys!Att vakna upp med maken är det bästa! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Crossfitdag 2

Igår vart en liten busy söndag. Först ut och jaga lite steg sedan iväg för ett pass i Lomma. Styrka och kondition. Jättekul och svettigt. På schemat efter uppvärmning var 7 olika övningar som vi körde i 45 sek, 10 sek vila och sedan på det igen i 20 sek. Efter detta löpning i intervaller i 2 minuter. Liten drickpaus och nästa varv. Övningarna var bl.a. utfall, sit-ups, rygglyft, triceps, burpees. Puh efter stretchen hem igen. Dusch, på med nästa träningsoutfit och mat i magen. Ut och jaga lite steg.

Sedan körde maken mig till Crossfit Lund för dag 2 i "Nybörjarkursen i crossfit". Inte lika nervigt tills jag såg gymnastik och pull-ups på whiteboarden... Puh som tur var pratades det bara lite kort om gymnastikövningarna men sen var det på pull-upsen. Så jäkla glad att jag kört detta med PT-Malou och PT-Katarina. Malou har visat mig kippingen och Katarina hur jag ska använda gummibanden. Tänk er Jensen i denna videon http://www.youtube.com/watch?v=ifOBltCCRZw... Okej jag är ing…