Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 3, 2013

Dagens "må bra"

Tuff dag men något ska jag nog komma på... Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Tända ljus - myse!Att jag har julpyntat hemma och köpt det mesta till helgens grannmingelGlad att jag plockat undan hemma för det vart lite messy :-)Bra matdag!Har bokat in mig på ett första intropass på Crossfit Lund Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Shape-up Club sucks - vad ska jag använda?

Hjälp mig nu därute!!! Under detta året har jag använt Shape-up Club för att hålla koll på mitt matintag. För en tid sedan ändrade de gränssnittet på webben och det var verkligen till det sämre. Inget funkade, alla favoriter borta, man kan inte kopiera tex föregående dags frukost. Totalt värdelös och då är jag ändå en väldigt van datoranvändare.

Men jag fortsatte att använda appen i den gamla versionen och hoppades att gränssnittet skulle förbättras. Tyvärr uppdaterades appen imorse och nu kan jag bara glömma att använda Shape-up :-( Ett exempel vill lägga in 190 gram kyckling imorgon till lunch. Nähä fast jag sparar etc så uppdateras det som en kycklingfile på 250 gram. Bara ett exempel plus den funktion som jag använde allra mest "kopiera" är numera borttagen. Snyggt jobbat NOT!!!

Så nu behöver jag hjälp!!! Och jag undanber mig kommentarer eller tips såsom att gå på känsla, inte behöver du väl veta exakt etc. Joho när denna gör det så brukar det betyda 20 kilo plus. Jag be…

Dag 3 - Julkalendern

Dag tre på årets julkalender och då tänkte jag att 3 minuter utav plankan kan vara på sin plats. Behöver inte vara 3 minuter på raken utan till exempel 3 gånger 1 minut. Valfri plankan men jag tänkte mig en minut vanlig och sedan 2 minuter sidoplanka. Puh detta kan bli svettigt :-)