Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 5, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Att jag lyssnar på kroppen och vilar. Klarar nog dagens lucka galant :-)Att jag har bokat tid för gynekologisk cellprovtagning - ja jag fick ju bara lappen i somras men nu har jag bokat tid i alla fall :-)Att jag har kunnat mysa inne med tända ljus med stormen utanför husknuten... Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

En PT till alla!

En sak som slog mig här hemma i förkylningssoffan är att jag är så himla tacksam och glad i två suveräna kvinnor! De må vara en hel del yngre än mig som tydligen räknas till yngre medelåldern (what?). Men utan dem hade jag aldrig kommit så här långt på min hälsoresa eller snarare känt mig så säker på min sak. Vem menar jag? Självklart PT-Malou och PT-Katarina!

Utan dem hade jag inte känt mig trygg och säker att genomföra en träningsinstruktörsutbildning, att utbilda mig till kettlebellsintruktör, att delta i steg 2 av kettlebellsutbildning och framför allt känna mig rörlig eller att gå in en crossfit box och köra pull-ups själv med självförtroende. Eller att ha kondisen som tex på söndagens Lommapass. Jag stod mellan två killar (som såg vältränade och var smala, en typ i 20 års ålder och en i typ 50 års åldern) och jag slog dem enkelt i antal burpees. De bara dog och gav upp på mattan medan jag fortsatte att mata. Heja mig!!!

Denna helgen var det något som slog igenom i skallen på mig…

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Fick tyvärr gå hem från jobb igår så mådde inte så himla bra. Men jag är glad att jag numera lyssnar på kroppen. Därför stannar jag hemma idag också. Inget serious utan bara en vanlig hederlig förkylning som jag hoppas inte bryter ut i värsta formatet för att jag nu vilar.Ingen lucköppning för mig igår då dvs boxning men skam den som ger sig jag tar den luckan nästa onsdag istället!Att jag blivit så bra på att äta det som finns i kylskåpet dvs tidigare slängde vi mycket mat :-( Det görs ytterst sällan nu för tiden!!!Dock har jag en fråga - varför är man bara sugen på glass när man är lite febrig och raspig i halsen??? Är aldrig sugen på det annars men igår... Lagom bra också att vara laktosintolerant... Jaja nya Jensen tar glassbomben med jämnmod och på det igen idag. Maten är förberedd och jag återfinns i soffan. Nu ska jag bli frisk! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam fö…

Dag 5 - Julkalendern

Idag står vila på schemat. Kroppen behöver återhämtning och mycket sömn. Därför bakom dagens lucka döljer sig utmaningen att gå och lägga sig i tid. Att se till att få så många sammanhängande timmars sömn som möjligt. Vi korar en vinnare imorgon bitti :-)