Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 6, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Mår inte så bra och jag hoppas jag inte får the bug lika hårt som maken genom att vila, vila, vila och ta hand om mig själv.Myse att ligga på soffan under fleecefilten med tända ljus och se stormen utanförAtt jag har stått emot sötsuget eller snarare "tycka synd om suget"...Tacksam att jag har ett jobb jag kan sköta ibland från soffan dvs morgonrock och webexmöte går ju bra någon gång då och dåVi fick ett jättefint julkort idag. Ett riktigt! Blir ju så himla glad så varför skickar jag inte själv? Något att fundera på...Och kan man inte gå på julmaskeraden får man väl klä ut sig hemma... Har du sett bildbeviset på Instagram eller Facebook? Då kanske du blev glad... Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Tomten?

Som sagt dagens lucka och att utmana sig själv. Jag hade tänkt att läsa denna "Tomten" utav Viktor Rydberg. Nu får jag väl komma på en ny utmaning för dagen...

Dag 6 - Julkalendern

Fredag idag och jag tänkte att en lite annorlunda utmaning kunde vara på plats. Idag ska jag (och du?) utmana mig att göra en sak utanför bekvämlighetslådan. Denna ska nämligen läsa dikt på dagens Rotary-lunch. Jisses är det något jag känner mig obekväm med så är det dikter och prosa... Eller snarare jag skulle för nu blir det att bli hemma med förkylningen istället :-( Men vad ska du utmana dig med?