Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 8, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Gick till bageriet och köpte lussekatter. Skönt med frisk luft även om det var var kallt och regnigt. Precis lagom motion och träning får vänta några dagar tills mina luftrör är okej igen.Jag rörde INGA GOTTER från dagens glöggmingel. Jag är bäst!Dagens glöggmingel med grannarna. Så kul att ses och mysa tillsammans! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Grannarna på mingel

Andra advent och dags för Lokes väg andra glöggmingel. Alla grannarna utom 1 hus (av 10) kunde komma och lika mysigt som i fjol. Detta året bjöds det på knäckmacaronns, skumma tomtar, pepparkakor, clementiner, lussekatter, glögg och julmust. Det som inte gick åt skickade jag med gästerna hem. Smart Jensen :-) Och heja mig jag rörde inte något utav gotterna!!! Plus vi fick massa fint i form utav hembakat vörtbröd, glögg, vin, julmuggar, choklad, julte m.m. Så nu sitter jag och dricker grönt julte i soffan. Mysig andra advent därute!
Finaste Luciatåget! Buseväder ute men lite vitt i alla fall 

Tomtefar

Dag 8 - Julkalendern

Idag handlar det om frestelser för denna. Vi har nämligen bjudit in grannarna på lite glöggmingel. Glögg dricker jag inte så det är lätt. Men nybakta lussekatter, skumtomtar, pepparkakor, macarons med knäcksmak och julmust... Okej jag har en plan med dagens lucka. Ikväll ska jag kunna rapportera i "Dagens må bra" att jag klarat frestelserna galant och that I stuck with the food program of the day! Heja mig! Så dagens utmaning att stå emot alt. begränsa dagens frestelse så att du inte ångrar dem sedan.