Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 11, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
"Sista" besöket hos Frida på iklinik imorse (eller vi ska höras i slutet av jan för status). Ingen bankning utan nu ska jag bara vänta ut hälen. Och jisses så mycket bättre den har blivit. Om jag låg på en stark 10:a i värsting ont i augusti. Så ligger jag på cirka en hyfsat stabil 2-3:a nu om jag undviker hopp, barfota, löpning på hårt underlag. Bra va? Så himla glad att jag tog tag i det hela även om jag kunde varit förutan den där tejpningen...Varit en sväng inom Lotta och lämnat massa tidningar och fått en kram! Plus världens godaste fröknäcke och även en påse med fröknäcke med pepparkakskryddor - det ni det är kärlek :-)Dagens lucka med hemmalagad mat ligger i magenFått fotvård utav finaste Annette Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

23 dagar...

Nästan som om jag borde göra en ny julkalender men nu är det verkligen nedräkning till årsdagen den 3 januari. Det vill säga om 23 dagar så är det dags att göra årsbokslut för mitt första år med Itrim. Målet är att sätta världsrekord och komma under 73,3 kilo. Hmm fladdrar kring 74-75... Men så lätt ger jag inte upp.

Heja mig och än så länge är det den bästa nov/dec/jul-upplopp i mitt liv vad det gäller att inte äta socker. Det var de där två tallrikarna med glass i förra veckan när förkylningsömkan satte in men ännu inga pepparkakor, aladdin eller lussekatter. Och så ska det förbli!!! 23 dagar är ju inget - detta fixar jag! Fast maken och jag har redan planerat att baka lussekatter och kanelbullar den 4:de :-)

Dag 11 - Julkalendern

Den där maten är min största utmaning för att lyckas så dagens lucka blir en gåva till mig själv. Idag ska jag bara äta hemmalagad mat som is good for me. Och jag mår ju bäst om jag får fisk och grönt i magen. Tur jag har preppat god lax, kokt rödbetor och har färdig sallad blandad till lunch. Heja mig!