Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 13, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Morgonpromenad i duggregnMysig frukost med tända ljusViktigt och intressant samtal som gör mig nyfikenKvällspromenad med maken - prata, hålla handen och titta på alla fina juleljus!Middagsdate med maken på för oss nytt thai-ställe i Malmö Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Befriande!

Under hösten har jag tänkt mycket på min pappa av någon anledning. Min älskade pappa som hastigt lämnade oss 2005 alldeles för tidigt. Vad jag menar är att självklart tänker jag på honom ofta men de senaste månaderna mer än tidigare. Kan inte sätta huvudet på spiken exakt varför men det var precis som jag behövde tänka. Kanske för att jag detta året jobbat mer med mig själv än jag har gjort i hela mitt liv. Kanske behövde jag sortera tankar och sorg för att kunna komma vidare.

De senaste veckorna har jag dock kunnat släppa de sorgsna tankarna lite och jag tror de befriande orden kom från maken. Nämligen när vi i minneslunden på Fars dag la blommor och tände ljus. Då kramade maken om mig och sa "Snuttis (jag kallade min pappa det) hade varit så stolt över dig och hur långt du kommit på din resa". Wow det var nog precis det jag ville och behövde höra. Att min älskade pappa, om han varit här, hade tjoat och hejat på mig i alla mina träningsutmaning och varit så stolt över mig f…