Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 21, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Morgonpromenad även i rusk är sköntJag har TRÄNAT och SVETTAS efter 2½ veckas uppehåll. Så gött!!!Fixat mat inför imorgon hela dagen. 16 gäster men nu står 4 smörgåstårtor i kylen och gottar sig samt passionspannacotta. Skönt att ha förberett så mycket som möjligt för då hinner jag träna imorgon :-)Myskväll med makenOch så här ska jag bli när jag blir gammal https://www.facebook.com/photo.php?v=10200710117088244 Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Äntligen!!!

Först riktiga svettpasset på 2 ½ veckor skedde idag och jag tror jag hade ett leende på läpparna hela timmen! Tack för det Lomma-gänget!!! Bilden är lånad från klinikens facebooksida

Reflektioner på Pizza Hut

Maken och jag käkade middag häromdagen på Pizza Hut efter Ikea-inköpet. Inte det allra bästa valet men vi vart hungrig och blev frestade. Har nog inte varit på en Hut på flera år. Men medan vi satt där så reflekterade vi över följande:

Förr åt fru Jensen

Vitlöksbröd till förrättStor pizza och cole slawEfterätt - något stort med chokladAllt nersköljt med massvis coca-colaVid hemkomst gärna med gotter såsom lösgodis och coca-cola
Nu åt fru Jensen

Stor pizza dock fick maken en extra sliceMassvis utav salladVatten Så nä kanske inte det optimala valet i viktminskningstider men hey jag har kommit jäkligt långt i mina val. Och jag åt långsamt och njöt av varenda tugga!!! I am getting there :-)