Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 22, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Fått ihopa min stegAtt jag längtar till träningen imorgonGjort fina smörgåstårtor som vart goda plus pannacotta som gästerna uppskattadeMysig eftermiddag med nära och kära Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Dagens julfirande...

...vart lite annorlunda i och med att det inte serverades någon julmat eller delades ut några julklappar (nästan förutom till gudbarn :-) ). Men idag var en del av tjocka (inte bokstavligen) släkten här på mat och mys. Därav massa Instagram-bilder på förberedelserna igår och idag. Jag gjorde smörgåstårtor till ett helt kompani. En med räkor, ägg och lax samt en annan med skinka, bacon, kassler och leverpastej. Ja plus en massa annat i och pynt ovanpå. Dagens efterrätt blev pannacotta lchf-style plus passionsfrukt och annan fruktpynt. Här kan ni se resultatet från makens fotografering.

Dag 22 - Julkalendern

En rejäl utmaning för mig idag den fjärde advent och med massa frestelser som kommer att serveras dagens gäster är att hålla mig borta från socker. Därför utmanar jag mig själv med en sockerfri dag. Heja mig!!!