Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 25, 2013

Yes en LAGOM julafton!

Jopp alldeles alldeles LAGOM blev min julafton vad det gäller mat och sockerintag. Annars brukar jag go totally overboard så fort det är typ buffe eller kalasdags. Undan går det och jag lyckas sällan behärska mig utan lägger gärna upp lite för mycket på tallriken som på något sätt hamnar i magen. Lagom existerar inte utan jag äter och äter tills jag får ont i magen. Detta året har jag dock jobbar hårt med att dessa tillfällena ska bli färre och färre.

Dock hade jag en episod för typ 10 dagar sedan på ett släktkalas. Var hungrig redan innan för jag sparat mig hela dagen. Maten dröjde och 2 timmar sedan hade jag kunnat gnaga av min högerarm. Åt sedan 2 stora hamburgare och ett berg utav pommes på typ 5 minuter. Innan alla andra ens hunnit lägga upp maten på tallriken. Resultat: JÄTTEMÄTT och ont i magen. Fick tillbringa resten utav kvällen halvliggandes och pustandes på soffan.

Hejade på mig ändå för jag åt i alla fall inte tårta, lussekatter, pepparkakor och choklad på kalaset och höll…

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Julträningspasset i Lomma - svettigt och kliande tomteluva men jag vann plankutmaningen!Vi fick mer utav mammas och hennes sambos hembakta bröd :-)Friskt luft Mysig julafton med familjenFina Rudolf och Rudolfina som jag önskat mig utav tomtenAtt jag lyckades att äta LAGOM för första gången en julafton (mer om det sen) och fick inte ont i magen Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?