Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 26, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Morgonpromenad med frost i gräsetUnderbart kuliga tabatapasset i Lomma med Jeanette som är en jätteduktig instruktör. Blir alltid så glad!Spinning på Actic med Rebeca och Camilla - de tre musktörerna vart samlade :-)Mysmiddag i Höör och bästa teamet vann 3 rundor utav 3 i sällskapspelet!Bra matdag och jag stod emot Aladdinasken, julmusten, godis och glassen! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

En annan dags träning i bilder

Inledde morgon med maken och en morgonpromenad. Frost i gräset, lite halt men helt vindstilla - skönt!
Lite i klockan elva infann jag mig i Lomma för en timmes svettigt tabata-pass. Jättekul med en av de bästa instruktörerna Jeanette! Bilden lånad från facebooksidan.
Tänkte inviga dessa men inga verktyg på Actic. Dock visade instruktören hur jag skulle göra så får pilla här hemma och göra ett nytt försök på söndag. 
Lite discobilder efter ett svettigt eftermiddagspass i spinningsalen tillsammans med Camilla och Rebeca!!!

Bilder från julafton

Här kommer lite bilder från min julafton. Julklappar från maken... Japp en grendosa men den var ju till renarna :-) Plus ansiktsbehandling och 10 kort på Crossfit Lund.
En söt tomte med lykta som nu står utanför dörren och välkomnar alla! 
Och de söta!!!
Julefin dukning 

Frugan lagade till brysselkål för första gången 
Husmor jobbar hårt...  Roliga julmuster 
En av mina tallrikar - revben, ägg, räkor, grönsaksmix och bröd. Tidigare tallrik innehöll prinskorv, en skiva julskinka, brysselkål, lite potatisgratäng och en köttbulle. Plus mera bröd... 
Grötdags! 
Min lilla skål. Precis lagom för gröt är ju egentligen inte jättegott om man inte har en söt saftsås till eller kanel och strösocker... 
Julklappsspelet där jag bl.a. vann en bok!

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Första vilodagen denna ledighet - ingen mat som behövde förberedas eller tillagas, ingen findukning, inga gäster som ska ha mat och dryck och underhållas :-) Bara maken och jag. Skönt för nu är jag slut i batteriet.Träningen i Lomma - jag mår så himla bra om jag får svettas och röra på mig. Blir lugn i kropp och knopp! Istället för socker som medicin så är träning hell of a lot better!Promenader med maken där vi bara går, håller handen och pratar om allt mellan himmel och jord. Målet är att vi ska få en nypa frisk luft varje dag under ledigheten så vi inte bara hänger i soffan. Mission accomplished även idag.En bra matdag även om det suger lite i sockertarmen efter gårdagens intag och pga trötthet. Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?