Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 27, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Gruppträffen på Itrim imorse. Alltid nyttigt!Mysfrukost med Rebeca och Camilla på Espresso HouseMitt första besök på en crossfit-tävling - jättekul!!!Jagat steg med makenDagens träning på Actic - svettigt och skönt sällskap :-) Tack Rebeca! Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Gripens julspel och egen träning

Fullt ös hela dagen för denna tjejen idag. Inledde med en gruppträff på Itrim. Alltid nyttigt och välbehövligt. Trots att det inte alltid är så kul att ställa sig på stålplattan :-) Efter träffen gick Camilla, Rebeca och jag över till Espresso House för mysfrukost och prat. Sedan bar det iväg in till Malmö för Rebeca och mig. Ville skulle nämligen kolla in Gripens julspel och heja på kompisen Elise!

Har aldrig sett en crossfit-tävling live så det vart jättekul! Grymt duktiga deltagare och inspirerande att titta på. Jag vill också kunna göra de sakerna - 2014 here I come...  Elise vart jätteduktig och vi hejade så vi hördes i hela hallen :-) Hem igen och jaga maken ut för lite steg. Soffan och mellis. Ombyte och sedan vart det Actic Olympen som gällde. Även om det tog emot när jag satt i soffan. Kändes ju som jag redan tränat - nähä jag hade bara tittat på andra som tränar.

Okej då får jag väl göra det själv också. Mötte upp med Rebeca igen och värmde upp lite på crosstrainer. Bättre d…