Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 29, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Sovmorgon utan att bli väckt av klockanFrukost med tända ljusIngen träning för kroppen behöver vilaPromenad till affären med maken för att handla. För typ ett år sedan hade jag skickat honom själv eller tagit bilenÄrligt kan man bli bakfull på 2 glas vin och 1 glas bubblor? Jo tydligen för det är så jag har känt mig idag :-( Kan ju bero på att jag inte druckit det sammanlagda under hela året... Tog liksom nyårsdag idag istället med pizza och ostbågar. Bra Jensen bra där :-)Filmmys med maken Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Mitt 2013 - januari till juni

Året börjar ju gå mot sitt slut och då är det väl dags som en sann bloggerska att summera året. Jag tänkte göra det i tre olika inlägg där detta är det första. Alltid kul att kunna gå tillbaka till en viss månad och kolla vad man hittade på då. För tyvärr glömmer man ju så snabbt. Likaså vilka lärdomar och vilken utveckling man har haft under ett år. Perfekt då med en blogg! Så vi börjar att summera 2013 med att titta tillbaka på highlightsen för respektive månad. Håll i hatten för det är a lot of action.

NOTERA: det som är i fetstil i rosa alt grått (om du läst inlägget tidigare) är länkar till respektive inlägg om just den händelsen.

Januari
3 januari klev jag in på Itrim och fortsatte min hälsoresa. Jag sa hejdå till socker men i ärlighetens namn har jag ju ätit lite godis och choklad under detta året men det har inte ens varit vid ett handfull tillfälle så jag är oerhört nöjd med min insats. Jag började jobba som instruktör i kettlebells på Studio S och har kört två pass i princip v…

Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Födelseträningen även om jag inte var så munter :-) Men hey idag har jag lite träningsvärk i armarna.Att skriva av sig hjärnspökena i bloggenAlla födelsedagsönskningar per telefon, blogg, mail sms och facebook - tack!Fina blommor och presenter från makenMysig överraskningsmiddag på Klostergatans Vin & Delikatess Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?