Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 30, 2013

Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
Kvällens gruppträffen på ItrimTräningen i Lomma imorseSalladslunch i stan med maken - mysigt :-)Att jag sprang på fd kollegan Marie - hej Marie!Stund för mig själv på ett fik med BokklubbsbokenFrisk luftAtt vi hälsade på min farbror som ligger på sjukhuset och snickesnacka lite med honom. Tror han blev glad. Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Mitt 2013 - juli till december

Då fortsätter i 2013-resan och andra halvan av året. Åter igen om texten är färgad och i fet stil så är det en klickbar länk till ett annat inlägg där du kan läsa mer. Nu kör vi!

Juli
Jag överlevde Manchesters frestelser vilket jag är stolt över. Jag har kommit långt! Jag utvärderade årets första 6 månader med Itrim och rockade my ass. Maken och jag hade vår aktivaste semestern någonsin. Bl.a. klättrade vi i berg, paddlade, vandrade och cyklade. Jag insåg att jag var liten och bestämde mig för att unna mig. Vi åkte till Skottland där vi åt haggis och annan mat. Drack afternoon tea på Tigers hotel,  jagade steg och gosade med valpar. Dock var det skönt att komma hem till rutinerna. Var min livs första semester med samma start vikt som slut. Jag började prenumerar på Natural box och detta är något jag ska fortsätta med. Jag tänkte på hur enkelt det var förr och ärligt talat jag har blivit beroende utav lax detta året  Jag var i två parker där jag såg Robbie och en huggorm. Dagens fråga d…