Fortsätt till huvudinnehåll

Gerdahallens Inspirationsdag

Ifjol var jag för första gången på Gerdahallens Inspirationsdag. Kolla här: http://www.butterflytina.com/2013/03/hur-gick-det-igar.html. Då tyckte jag det var kul men hade gärna haft sällskap med någon.

Nu är det dags igen! Jag har anmält mig och kompisen Rebeca ska anmäla sig. Men vi har gärna sällskap utav fler. Och det suveräna är att detta är ju på hemmaplan så jag har alla förutsättningar att fixa maten. Hänger du på?

Läs mer här om du är nyfiken och detta har jag valt:

08:00 - 08:45: Incheckning
09:00 - 10:00: 04. HIT me, Anette Rusten Hertzman
10:15 - 11:15: 11. CrossFit WOD, Tobias E & Philip B
11:30 - 12:30: 15. Mindforce, Ulrika Norberg
12:45 - 13:45: Lunch
14:00 - 15:00: 21. Muskel - Explosion, Oscar Jöback
15:15 - 16:15: 26. Box Pro, Magnus Olsson

Tjoho detta ser jag fram emot!!!

Kommentarer

 1. Vi har i alla fall en gemensam klass bokad. :) Jag var också inne på CrossFit WODen och det kan bli att jag byter till den (om det går) beroende på hur min kropp gillar löpningen fram tills dess.

  09:00 - 10:00: 03. Vinyasa Yoga, Magnus Ringberg
  10:15 - 11:15: 10. Våga utmana dig själv, Malin Ewerlöf
  11:30 - 12:30: 15. Mindforce, Ulrika Norberg
  12:45 - 13:45: Jag äter lunch nu (12:45)
  14:00 - 15:00: 25. Synrgy, TEAM Life Fitness
  15:15 - 16:15: 28. Yoga i flöde, Ulrica Norberg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vart svårt att välja för ofta vill man gå på flera parallellt. Kul att du också ska dit!!!

   Radera
 2. Har anmält mig :) Kram Rebeca

  SvaraRadera
 3. Skoj! (: Jag skall också på muskel - explosion! Spännande!

  SvaraRadera
 4. Lite sugen är jag allt.... får konsultera plånboken om den är lika sugen som jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas plånboken säger ja!!! Och håller med Sara att det är ju bättre än strumpor :-)

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Jag har anmält mig också kul skall det bli,... några pass har vi samma :) kram

  SvaraRadera
 7. Nu har jag registrerat mig och valt pass Tina! Det ska bli jättekul! Men... inte ett enda pass tillsammans med dig i år heller tyvärr - inte ens lunchen...;-(
  09:00 - 10:00: Vinyasa Yoga, Magnus Ringberg
  10:15 - 11:15: Våga utmana dig själv, Malin Ewerlöf
  11:30 - 12:30: Inget, jag väljer att äta lunch nu (11:30)
  12:45 - 13:45: Garuda Matwork, Magnus Ringberg
  14:00 - 15:00: Yinyoga, Ulrica Norberg
  15:15 - 16:15: African, Mike Gamble
  Men vi ses där ändå - och sen ska jag ju prova ditt kettlebell-pass... :-)
  Kram! Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jamen vi ses i korridorerna!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…