Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 12 - Svettigt och blodsmak!

Varför är det så svårt att få ändlyktan ur soffan om man väl parkerat den? Imorse tänkte jag att ja men jag käkar frukost först, fixar lite sen kör jag dagens träningspass. Ojoj den satt hårt inne men visste att jag måste tajma med lunchen så till sist fick jag upp arslet. Yikes vilket pass den där Olga satt ihop. Såg hyfsat enkelt ut på pappret men har aldrig svetta så på crosstrainern innan. Blodsmak och illamående utav intervallerna. Riktigt gött och skönt att kunna träna hemma på helgen.

Annars har dagen åter varit lugn. Passat på att njuta av det vackra vädret. Alla andra måsten kan vänta är makens och min filosofi. Gäller ju att  ladda batterierna när man kan. Fixade en ny mellis eller jag inte så avancerad men jag följer ju recepten på PT Online. Så eftermiddagens mellanmål bestod utav ost, gurka och äpple. Blir mycket att tugga på - me like! Har även planerat de kommande dagarnas kost och träning så jag är förberedd. Imorgon är det bl.a. marklyft på schemat - KUL!!!

Kost: Åt en matlåda på sötpotatisrätt jag lagade häromdagen till lunch - OMG det är så gott!!! Till middag testade citronkyckling. Inte lika gott måste varit något galet med receptet för jisses vad surt och citronigt. Men minskar man bara det så kan det bli riktigt gott...
Träning: 50 min crosstrainer med Olgas intervallupplägg.
Mentalt: Känner mig stark men ska inte sticka under stolen med att grilldofterna från grannarna är lite kämpigt.

Kommentarer

  1. Hittade just hit! Vilken fantastisk resa du gjort/gör! Oj, så många jag tror att du peppar och inspirerar med din blogg. Härligt att du delar med dig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen hit Jenny! Åh tack för din kommentar - gjorde mig glad!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…