Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 12 - Svettigt och blodsmak!

Varför är det så svårt att få ändlyktan ur soffan om man väl parkerat den? Imorse tänkte jag att ja men jag käkar frukost först, fixar lite sen kör jag dagens träningspass. Ojoj den satt hårt inne men visste att jag måste tajma med lunchen så till sist fick jag upp arslet. Yikes vilket pass den där Olga satt ihop. Såg hyfsat enkelt ut på pappret men har aldrig svetta så på crosstrainern innan. Blodsmak och illamående utav intervallerna. Riktigt gött och skönt att kunna träna hemma på helgen.

Annars har dagen åter varit lugn. Passat på att njuta av det vackra vädret. Alla andra måsten kan vänta är makens och min filosofi. Gäller ju att  ladda batterierna när man kan. Fixade en ny mellis eller jag inte så avancerad men jag följer ju recepten på PT Online. Så eftermiddagens mellanmål bestod utav ost, gurka och äpple. Blir mycket att tugga på - me like! Har även planerat de kommande dagarnas kost och träning så jag är förberedd. Imorgon är det bl.a. marklyft på schemat - KUL!!!

Kost: Åt en matlåda på sötpotatisrätt jag lagade häromdagen till lunch - OMG det är så gott!!! Till middag testade citronkyckling. Inte lika gott måste varit något galet med receptet för jisses vad surt och citronigt. Men minskar man bara det så kan det bli riktigt gott...
Träning: 50 min crosstrainer med Olgas intervallupplägg.
Mentalt: Känner mig stark men ska inte sticka under stolen med att grilldofterna från grannarna är lite kämpigt.

Kommentarer

  1. Hittade just hit! Vilken fantastisk resa du gjort/gör! Oj, så många jag tror att du peppar och inspirerar med din blogg. Härligt att du delar med dig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen hit Jenny! Åh tack för din kommentar - gjorde mig glad!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…