Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 22 - Sliten hjälte

Eller hjältinna ska det väl egentligen vara... Igår var ju jag tillsammans med Sarah som fick bli min date för kvällen (då maken låg hemma i sjuksängen i manlig förkylning :-)) på konsert i Parken, Köpenhamn. För typ över ett halvår sedan köptes biljetterna till Justin Timberlake och igår var det dags. Med oss hade vi även kompisen Anneli och hennes svägerska Anneli (japp samma namn different ladies). Anneli´s man lämnade walk over när maken blev hemma. Lucky Sarah och Anneli liksom!

Var en helt underbar konsert - alltifrån musiken, Justin och hans crew samt hela showen. Jag mumsade på min medhavda havrekakor medan det smaskades popcorn, korv, chips och snickers runt mig. Men vet ni vad det var helt okej för jag blev nöjd med mina kakor. Mindre nöjd vad jag att komma hem 02.00 i natt... Fy fasiken märks att man inte är 20 längre. Och ikväll är det dags för 4Good eventet i Malmö med teamet "Pay it Forward".

Eftersom gymmet inte hanns med imorse och inte ikväll så fick det idag bli ett lunchpass. Gick ju det också och jäkligt nöjd med mig själv. Att jag planerar och prioriterar to make it happen! Med mig till jobb hade jag också veckan resterande matlådor. Så nu har jag frukost, lunch och mellis fixat fram till fredagens arbetsslut. Ikväll blir det middag på Satori. Ska bli spännande och jag vet att jag kan göra bra val. Sista laddningen havrekakor är även med i handväskan för senare under kvällen.

Bild som Sarah la upp på fejjan från igår - tack vännen för du var min date! Hoppas ni kan hålla tillgodo med den så länge så kommer ett inlägg senare i veckan när jag sovit i kapp :-)

Kost: Allt flyter på så jäkla bra - heja mig!
Träning: Fick köra iväg till gymmet på lunchtimmen för att få in onsdagspasset som är överkropp. Men I did it!!!
Mentalt: Sova, sova, sova är det enda som snurrar i huvudet :-)

Kommentarer

 1. Wow! Jag ska på Justins konsert i Stockholm nu på lördag! Jag har ståplats närmast scenen och är FETT LADDAD!
  Spelade han mycket nytt eller var det gamla godingar också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Ting det var så bra!!! Mix av gammalt och nytt plus andras låtar... Jättebra show med lagom med effekter - liksom bandet, dansarna och artisten som står i ljuset! Bästa!!! Och var beredd att vara med på the big screen och kanske tom high fiva med JT...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…