Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 35 - It is a new day...

Jaha så gårdagen slutade inte riktigt on a good note. Eller det bero ju på hur man ser det... Japp jag moffade ostbågar för att jag ville det just då och det var gott! Jaha då var det överstökat och idag är en ny dag. En ny chans att hantera känslor utan att äta. En ny dag att göra val som får mig att må bättre. En ny dag att följa planen och prioritera. En ny dag att testa att laga currykyckling. En ny dag att sätta personbästa i plankan. En ny dag att må jäkligt bra!


Kost: Enligt plan och det är jag väldans nöjd med!
Träning: Cyklade till och från jobbet samt en runda om gymmet - 65 min. Jisses nyklippt gräs hela vägen - atjoo och mascaran nere vid knäna. Plus tisdagens alla knäböj där jag laddade på lite extra vikt och plankrekord under lunchen. Tisdagar är enda passet med specifika magövningar (kopplas ju in under andra övningar etc). Då är det russians twist varvat med plankan (på tå mot en bänk). Först 24 twistar med vikt sedan direkt 1 min planka. Vila 30 sek och gör 3 hela varv av detta. Jag HATAR plankan men jag gör det. Första varvet ok, andra varvet det frustas lite extra, tredje varvet och kroppen skakar efter 10 sek... Förra veckan klarade jag 38 sek innan jag fick ta en lite mikropaus och idag ökade jag till 48 sek. Nästa vecka...
Mentalt: Laddad om än lite skör

Kommentarer

 1. Där är mycket jävlaranamma i dig - duktigt / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar Margaretha! Hoppas allt är bra med dig!!! Kram!

   Radera
 2. Du är inte bara stark i din kropp utan även i sinnet. Du kommer alltid tillbaka "på den rätta vägen" och det är just det som kommer att hjälpa dig ända in mål.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt pepp Anonym - hjälper mig mycket!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…