Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 39 - Svett, massage och torskbiffar

Sammanfattar jag dagen kan jag säga att den bestod utav svett, massage och torskbiffar. Upp och få lite i magen för att sedan ta sig till gymmet. Idag bidde det fredagspasset en lördag. Massa benövningar och jag körde på hårt. Svetten forsade och det var med darriga ben jag tog mig till duschen. Väldans nöjd framför allt med "step up" övningen dvs kliva upp och ner 15 ggr per ben på nästa övning som är knäböj+rodd, vila och sedan upp igen gånger 3. Puh!

Det jag var mest nöjd med var att jag avancerade från step up brädan till trälådan. Bidde 13 cm högre och det kändes. Efter en snabb dusch så var det dags att köra till bästa massören och få en timmes välbehövlig massage. Var ett tag sedan och aj säger jag bara... Hem käka lunch och vila lite på soffelocket. Efter det iväg och handla mat till morgonens grillning för mödrarna. Baka rågbröd och sedan äntligen testade jag receptet på torskbiffar. Hmm lite misstänksam var jag allt men det var helt okej. Mycket mat what not to like :-)

Än så länge får den ligga på sidan men snart så...

Och då kan resultatet bli så här... 

Hembakt rågbröd - bara så gott!

Voila torskbiffar med sötpotatis och sallad i solnedgången! Mina fina lila foppa får ni på köpet :-)

Kost: On track och det är jag glad för!
Träning: Bidde fredagspass idag och jisses som jag jobbade!
Mentalt: Lugn och fin :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…