Fortsätt till huvudinnehåll

Hälsodagbok - vecka 32

Lite sent men jag har ju varit och latat mig i Budapest. Förresten latat och latat jag har ju gått och gått i värmen med svetten lackande. Men vi har fått se mycket och jag kan varmt rekommendera ett besök i staden.

Kosten
Jag är stolt över mig själv och trots semester så är jag väldans nöjd med mitt intag. Heja mig och vågen samarbetar. Plus kroppen börjar formas om igen. Så nu fortsätter jag på denna banan!

Bästa hotellet med massa hyfsat nyttiga alternativ så det gick ingen nöd på mig eller moster :-)

Steg/Frisk luft
Hela sex dagar har jag fått ihop 10 000 steg och mer. Bara förra måndagen som jag hamnade på hälften men då var jag lite sliten efter värsta åskvädret så det fick duga. Har vallat alla i Budapest för att få till mina steg men det gynnar ju alla :-)

Träning
Förra veckan fick jag inte till cardio-passet för jag prioriterade sömn istället. Jäkla åska till att låta men jag fick ju ihop de andra passen. Plus kunde höja en del vikter - kände mig stark! Och väldigt stolt att jag kommer upp i tid på morgonen!

Må bra
  • Fika med Rebeca och snabbvisit av Camilla :-)
  • Fixat håret hos Birna
  • Semester i Budapest
  • Kuligt jobb
Nästa vecka
Är ju faktiskt denna veckan :-) Inledde med två semesterdagar och när klockan ringde 05.15 imorse var jag inte piggast i stan. Men upp till gymmet kom jag. Spännande tider på jobbet vilket får mig att må bra. Imorgon är det Bokklubben som gäller, träning resterande dagar, massage på lördag och sen en massa slappa i soffan på det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…