Fortsätt till huvudinnehåll

Trycker på paus-knappen!

Har funderat ett tag men inte riktigt kommit till skott. Med mitt nya jobb där det är tidiga morgnar (05.45 lämnar jag huset) för att hinna med träningen och är hemma 12 timmar senare, alla nya intryck, hinna fixa matlådor, jaga steg och ha ett liv så känner jag att bloggen hinns inte med. Har också funderat på hur det skulle kännas att inte blogga och lämna ut sig på gott och ont hela tiden. Om jag istället lägger all fokus på mig själv och min hälsoresa vilket jag känner behövs just nu. Att få vara själv med mina funderingar, mina framgångar och motgångar. Hur känns det att vara en "vanlig" människa utan en blogg...

Därför trycker jag på paus-knappen på obestämd tid. För vem vet imorgon, nästa vecka eller nästa månad så kanske bloggtarmen suger och jag måste skriva av mig :-) Försvinner inte helt för tänkte att Instagram kan vara ett lagom format just nu. Så där kan ni som vill fortsätta att följa min hälsoresa. Har du inte Insta så läggs fotona och mina kommentarer direkt på min Facebook-sida https://www.facebook.com/ButterflyTina Och är du nyfiken och vill följa mig på jobb så hittar du det här https://www.facebook.com/hemmakvall

Mitt privata Instagramkonto
http://instagram.com/butterflyjensen

Hemmakvälls Instagram-konto som jag ansvarar för
http://instagram.com/hemmakvall_sverige 

Kommentarer

 1. Igen, kloka beslut av en klok kvinna =) Jag följer dig på instagram, fina-Tina!

  SvaraRadera
 2. Förstår dej . Men kommer att sakna dina kloka ord .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack och vem vet när du minst anar det är jag kanske tillbaka :-)

   Radera
 3. Sicket klokt och bra beslut! Du är alltid den viktigaste personen i ditt liv! :) <3 Och alltså viktigast att prioritera! Jag är ny följare, men skuttar vidare till Instagram, vi ses där! <3
  / Sonja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Sonja! Kul att du följer med!

   Radera
 4. Bra tänkt. Följer dig på Instagram. Lycka till / Kram M

  SvaraRadera
 5. Saknar lite dina inlägg men jag har dig jo på insta :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…