Fortsätt till huvudinnehåll

TACK!!!

Inleder min sista arbetsvecka på Hemmakväll och som jag skrev idag i min Facebook status så kan mina känslor beskrivas som "måste andas i brun papperspåse lite då och då men känner mig ändå märkligt lugn". Jag menar jag kastar mig verkligen ut i det okända. Kommer det funkar för mig att ta en 6 månaders break eller kommer jag klättra på väggarna? Tänk om jag inte får något nytt spännande jobb när jag känner mig redo? Tänk om allt går åt pipsvängen? Fast samtidigt så känner jag i hela kropp och knopp att detta är helt rätt för mig. Jag behöver detta och jag ska vara snäll mot mig själv för en gångs skull.

Naturligtvis hjälper det jättemycket med allas pepp och stöd! Alltifrån snälla kommentarer från kollegor som ber en att ta ångervecka, utlovar godisförbud på kontoret och ger mig uppskattning för min personlighet och arbetsinsats. Till pepp på sociala medier, här på bloggen och i verkliga livet från familj, vänner och bekanta. Det värmer något enormt och ett STORT TACK till er alla där ute för allt ert pepp och stöd. Blir väldigt rörd av all support!!!

Och jag ångrar absolut inte att jag vågade satsa på att byta jobb fast det kanske inte blev helt rätt. Jag har mitt självförtroendet tillbaka, jag har växt som individ, jag har tagit beslut i rätt riktning, jag har återupptäckt mina absoluta starka sidor och vet vad jag vill jobba mer med. Jag har hittat min nisch i marknadsvärlden dvs projektledning, analys kombinerat med teknik och digital kommunikation. I love it! Sen får jag se var jag hamnar och vad för spännande saker som väntar runt hörnet. För vågar man inte kan man heller inget vinna!

Kommentarer

 1. På lördag är det första dagen i resten av ditt liv. Och första dagen där det är DU och bara du som sätter dagordningen. Shit va coolt! Jag önskar för dig att du får en fantastisk, utvecklande och hälsosa ledighet och att det i slutet på ledigheten dyker upp precis det jobbet du vill ha :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket Pernille! Lycka till på ditt stora äventyr som snart börjar!!!

   Radera
 2. Jag gör också min sista arbetsvecka på ett jobb som gjort mig sjuk, som tyvärr varit svårt att ta sig ifrån men nu så! Den 12 januari börjar ett nytt liv, en flytt till vår huvudstad, nytt jobb den 15 januari. Vet, du jag tror mig veta att 2015 blir VÅRT år Tina. Du fixar det. Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det vårt år!!!! Heja oss!!!

   Radera
 3. Du har gjort ett bra val, och slipper därför gå och fundera på, tänk om ..."Om man alltid gör som man alltid gjort, kommer allting att bli som det alltid varit." Lycka till. Du fixar detta, precis som du fixat allt annat du bestämt dig för. du är en fighter / Kram M

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…