Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 21, 2014

Inte nu igen...

Efter en hektisk dag på jobbet med roddade utav kick-off för alla anställda. You know tidspolisen, teknikfixande, se till att alla får fika, vet vad toaletterna finns m.m. Så sladdade jag in på årets första gruppträff på Itrim. Upp på stålplattan som visar i rätt riktning även om den har visat mindre i sina dar :-) Sedan vart det dags att sparka igång mötet.

Lite nyfiket och nervöst för det är ju många nya dvs inte alla som signat upp för andra året så vissa grupper slåss samman nu. Ungefär hälften kändisar från förra året och hälften nya ansikten. Lagom pirrigt för man vet ju aldrig den nya gruppdynamiken plus är ju lite känsligt att fläka ut sig för okända människor. Jag vet ju inte deras bakgrund, personlighet och så vidare. Tycker dock att det gick över förväntan.

Dagens tema var: tydliga mål. Väldigt passande nu för det nya året och jag tror alla vart riktigt taggade att ta itu med sin situation igen. Vi diskuterade våra framsteg och tipsade varandra lite om hur man kan sätta upp…

Veckans hälsolåda

Hämtade veckans "Elins Hälsolåda" på Johan P igår eftersom jag ändå vart i Malmö på kick-off. Denna veckan ska vi äta:  Ugnsstekt sesampanerad lax med kall örtsås och gurksallad, Kyckling med wokade grönsaker samt Kalvfärsbiffar med dijoncreme och rostade grönsaker. Låter mumsigt och vi inleder med laxen ikväll.