Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 9, 2014

Hälsodagbok - vecka 10

En vecka som har varit lite hit och dit. Värsta träningskickarna och jag börjar komma i fatt med återhämtning. Dock börjar det märkas att pollen is here... Jaja Rebeca jag vet vad jag lovade och nu får jag skylla mig själv :-) Hur märker jag pollen? Ögonen kliar, andningen börjar bli tung och den där förbaskade tröttheten. Vet att det bara är början för när björken kommer enligt prognoser om två veckor så blir det lite tuffare. Fast bara att bita ihop and get moving!

Kosten
Vissa dagar strålande, andra inte. En mage som inte är riktigt i form efter Mexiko på det. Dags för ändring Jensen. Planera, planera, planera och keep focus!

Steg/Frisk luft
Denna veckan har jag fått ihop 10000 steg 4 utav 7 dagar. De resterande hamnade på 7085, 9127 och 5175 så jag har ju rört på påkarna.

Träning
Ett tabata-pass i Lomma och 2 utmaningar i boxen har hunnit med. Plus gårdagens äventyr http://www.butterflytina.com/2014/03/inspiration-pa-gerdahallen.htmlsom nästan kan räknas som en hel veckas träningsran…

Glömde ju dessa!

Fina Carina tog ju bilder på mig under crossfiten igår som jag glömde att publicera. 
Glad Tina innan passet!
Trött Tina kravla sig upp från en burpee
Och lagom plågad Tina slutför...

Inspiration på Gerdahallen

Uppe med tuppen igår eller ja okej då 07.00 för att Gerdahallens Inspirationsdag stod ju på agendan. Efter en dusch, på med ögonen, ägg och yoghurt i magen plus en snabb packning susade Lill-Bettan och jag in till Lund. Mötte upp kompisen Rebeca för att sedan gå upp till Gerda. Incheckade och in med allt extra i ett skåp så var vi redo för morgonsamlingen. Som tyvärr drog ut på tiden så spinningen började 10 minuter för sent. Tradigt för eftersom Carina och jag som sen skulle på crossfiten (som var överbokad så det gällde att hänga på låset) fick lämna mitt i stretchen.

Gillar inte att göra det för det stör ju och i mitt tycke är det respektlöst mot instruktören. Men okej vi var inte de enda som gjorde det but anyways... Spinningpasset var ett helt okej pass. Kändes liksom inte så event-extra om ni förstår utan mer ett spinningpass jag kunde ha gått på en torsdag. Men det var gött att vara tillbaka på cykeln och känna att benen kunde trappa på. Svetten lackade och jag kände mig stark.…