Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 16, 2014

Dagens kompisar!

Det var ju öppen inbjudan idag på boxen dvs ta med en kompis! Jag lyckades få dit träningskompisen Mia plus 2 kollegor från jobb - Elias och Simon. Jättekul att de ville hänga på tyckte jag! Dagens pass bestod utav en svettig uppvärmning med både löpning, masken, mountain climbers och en burpee-variant. 3 varv utav det och jag var färdig :-) In lite på teknik och gå igenom dagens övningar som bestod utav en WOD där vi skulle teama 2 och 2.

Mia och jag bildade bästaste teamet! Först skulle vi springa 200 m tillsammans. Efter det 30 wall balls samtidigt som partner stod i jägarvila. Man får dela upp antalet reps men tillsammans ska man ha utför 30 stycken innan man fick gå vidare på nästa övning. På det 30 burpees medan den andra står i plankan, 30 box jumps - statisk knäböj och avslutningsvis 30 sit-ups med medicinboll som ska kastas över lådan till partner. 2 varv och sedan ska det hela avslutas med 200 m löpning innan man fick sin tid.

Jisses som vi krigade på!!! Wall balls eller jäg…

Tuttar och tilltugg

I torsdags så var jag ju på Akademikliniken för detta eventet. Ville inte gå själv för jag är lite feg med sådana saker men som tur följde snälla Anneli med mig. Tack! Om vi säger så här kanske inte riktigt min typ av grej. Är själv nämligen inte så intresserad utav ett tutt-lyft eller bukplastik som det mest handlade om. Men förstår ju varför det stod i fokus med tanke på målgruppen.

Fast snittarna vart väldigt goda och visst blev man nyfiken på alla möjligheter. Står fast vid att var och en bestämmer själv över sin kropp. Själv kommer jag nog en vacker dag göra både det ena och det andra om jag känner att det är rätt för mig. Till exempel mina påsar under ögonen. Även om inte många andra ser dem så är det en av mina hang-ups. Så en intressant kväll med trevligaste sällskapet!

Föreläsningen med olika personer som jobbar på Kliniken
Fin goodiebag fick vi!
Med massa spännande saker.