Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 19, 2014

Dag 4 - Följ schemat!

I PT Online-verktyget så planerar jag min mat dag för dag utifrån den matplan jag fått som grund dvs en typisk dag på kostschemat med frukost, mellanmål (3 st), lunch och middag. Där visas också "kalorigränsen" som jag utgå ifrån för att nå mitt personliga mål samt diagram med staplar utav protein, kolhydrater och fett. Det är sedan upp till mig att anpassa det utifrån min smak tex om jag hatar havregryn så ska jag ju inte äta havregrynsgröt. Då väljer jag något annat i receptbanken.

Jag kan även skapa egna recept eller lägga in ingrediens för ingrediens men för att göra det enklare för mig väljer jag just nu enbart ur recepten. Till exempel så bytte jag ut havremuffinsen mot omelett igår och då räknar verktyget/sajten om mitt kostintag. Så att det ska bli rätt kaloriintag för dagen samt rätt fördelning mellan proteiner, kolhydrater och fett. För jag tror knappast man pallar att käka samma mat dag ut och dag in i 95 dagar (så länge som jag signat upp) utan att tappa motivati…

El Mexico...

Jag postade ju en hel del bilder på Instagram, Facebook och Twitter under vår rundresa i Mexiko. Utlovade bilder här också men har inte riktigt känt för det. Har tittat på bilderna en gång när vi hade föräldrarna på middag här men inte sedan dess. Har typ gått 1 ½ månad sedan dess. Tror det var pga att det var en sådan hektiskt resa med tonvis av intryck som sög musten ur oss med en grand finale i magsjukan from hell.

Men nu med lite påskledighet så har jag fått energin att kika igenom bilderna. Så håll i hatten för här kommer en bildkavalkad utan dess like. Inte samma bilder som redan postats utan helt nya. Och blandad kompott utav turistbilder, matbilder, jagastegbilder, annorlunda bilder. Hoppas du gillar att följa med på äventyret så här lite i efterhand. Se det som mitt påskägg till dig - GLAD PÅSK!

Jajamensan trapporna är till för att användas även om vissa av hotellen ville att man som gäst skulle se insidan so to speak...
Hela denna vägen åkte vi - igenom halva Mexiko och tror…