Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 4, 2014

Dag 19 - Det är inte alltid lätt!

Ja det har gått över förväntan för mig under dessa dagar jag hittills har kört PT Online via Mammafitness. Men jag var/är så himla laddad och motiverad. Dock betyder ju inte det att det är en dans på rosor eller att det är lätt. Varje dag handlar om val. Val att sköta kosten även om ostbågar lockar, val att sköta träningen fast soffan är skön, val att planera och laga mat fast snabbalternativen är enklare och val att jobba med huvudet (just nu mycket våg/kilo vs kroppsstorlek/muskler) för att lyckas.

Denna helgen har varit tuffast med massa frestelser i form utav pommes, lökringar, beasås, grillade revben, chokladpudding, grädde, ostbågar, choklad, tårta, läsk, godis, maränger, chokladbiskvier och glass. Ja listan kan göras lång :-) Och det är ju inte så att något av detta är förbjudet men om jag vill ha resultat ja då får man göra val. Just nu väljer jag att inte äta allt detta även om det lockar. Tur också att jag har en omgivning som är så otroligt förstående och hejar på. Som inte…

Jag är kär...

...i denna klänningen som jag har sett i ett skyltfönster i Lund. Har dock massa klänningar som hänger i garderoben så... Och den är ju inte gratis precis :-)