Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 9, 2014

Dag 24 - Ass to the grass!

När klockan ringde imorse klockan 06.00 och det ösregna kände inte denna Jensen för att cykla till gymmet. Plus sömnen hade varit lite så med en snarkande maken bredvid sig. Men jag hade inte hjärta att buffa på honom. Så ställde om klockan och tog sovmorgon. Därför väntade gymmet efter jobb idag. Det var inte lätt att få till en yta i grabbhörnan för jisses den tiden är väl the high time att pumpa bicepsen. Men jag gav mig inte och fick till värsta passet!

På fredagar är det bara ben, ben, ben. Vet ni att det är bara ett pass av alla sex som jag inte tränar rumpan och ben. Jisses Olga knows her stuff :-) Idag är det front squats på schemat först. Sedan utfall, höftlyft, step ups, knäböj med rodd och baksida lår. Puh! Så nöjd med min insats idag för att åka till gymmet var nog det sista jag ville göra idag. Men jag gjorde det och vilket pass jag fick till!!! Övar på djupet i mina knäböj och använder visserligen viktskivor under hälarna. Men har kämpat och kämpat, nött och nött och ida…

Vilken show!

Jag lovade ju häromdagen att göra ett inlägg med fler bilder från Parken och Justin Timberlake. Här kommer kavalkaden. En av de bästa och inte den bästa konserten jag varit på fast jag saknade maken. Dock så var Sarah en utmärkt date :-) Och fint sällskap i form utav Anneli*2. Jättebra låtar, snygg Justin, suverän show så högsta betyg från mig i alla fall.

Inte den bästa selfien men det bjuder vi på... Sarah, jag, Anneli och Anneli är så här glada innan!
 Ojoj nu börjar det snart...
Där är han ju! 
Så häftig show! 
En av mina favoriter 

Stor-Justin! 
Lite Elvis... 

Titta så nära scenen kom... 
Jopp jag var där!