Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 29, 2014

Dag 44 - 44 is the number!

Har två eventräknare på min mobil. En som "räknar upp" antalet dagar jag har kört PT Online med Mammafitness och en som räknar ner antalet dagar till cykelsemestern i Frankrike. Idag är det exakt 44 dagar på båda! Och de hänger ihop för om jag ska fixa cykelsemestern som jag vill så måste jag träna och äta mig i form. Just nu är jag inne i ett bra flyt igen så jag rider på den vågen så långt den bara tar mig. Peppen till mig och fokus ligger på att ta en dag i taget!

Idag körde jag också det nya torsdagspasset. Herre min gud vad jag svettades, flåsade och kved. Lyfte tungt, gjorde typ 1000 utfall, pressade med kettlebells, dippade på bänken och avslutade det hela med en övning döpt till "död insekt". Tro mig jag var väldigt trovärdig i min roll. Oscars next! Och om jag tyckte de förra passen var tuffa så hade jag fel. Vi är inne på nästa nivå nu och det märks. Sa till maken när jag kom hem att "jag körde som på PT-Malou tiden" dvs jag var totalt slut och …

Min hjälte!!!

Alltså jag var en fan innan men nu är jag bara så impad utav Kalle som kastar sig ut i det okända och vågar. Sen skadar det ju inte att han är jäkligt rolig och frugan Brita är också helskön. Han är en hjälte och jag hoppas verkligen att jag får se mer av honom i rutan. Heja dig Kalle!!! Kolla bara här på senaste avsnittet: http://www.svtflow.se/video/2020222/avsnitt-6-crossfit men se alla för tusan för de är bara bäst!