Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 28, 2014

Dag 74 - Gym och bakning

Hann liksom inte blogga igår för det var först jobb sedan direkt vidare till Irländsk musikfestival här hemma i lilla Hjärup. Väldigt trevlig och mysig kväll med maken och familjen Treudings! Imorse upp för att ta mig till gymmet innan det blir för mycket folk. Körde fredagspasset och det är lite klurigt att få till. Består av uppvärmning, två gigantset, ett superset och stretch. När man ska köra t.ex. ett gigantset så är det fyra olika övningar i visst antal repetitioner sen vilar man mellan varven.

Om då en övning är leg curl i en maskin, knäböj med rodd i en annan maskin tvärs över gymmet sen ner på golvet och göra bollrullningar för att avsluta med latsdrag på andra sidan gymmet. Svårt då att liksom paxa maskiner/platser överallt :-) Speciellt om man ska köra många reps och 3 varv av det hela med lite vila emellan. Fast det gick bra idag för det var inte så många som "störde mig"... Hem för att duscha och äta.

Sedan var det dags för dagens andra aktivitet nämligen baknin…

It better be good...

Förra boken i Bokklubben vart inget vidare och den räknas som värsta klassiker. Sorry finlitteratur is over my head... Detta är nya boken som jag har till mitten på augusti att slutföra - heja mig!