Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 29, 2014

Dag 75 - Stark och glad kropp!

Jag tänkte from efter detta inlägget skippa räkningen med dagar i mitt "Olga-projekt". Eftersom jag redan signat upp för ytterligare 6 månader. Jag är också trött på dagarna och "tvånget" att blogga utifrån en mall. Så återgår till business as usual men naturligtvis blir det mycket same same ändå :-) Mycket har hänt den senaste tiden och jag tror jag börjat landa i en massa tankar som varit på gång länge. Det jag hoppas är att jag kan behålla denna tryggheten men ändå fortsätta att driva mig själv framåt för jag vill ju mer.

Mitt huvudmål är numera att bygga en stark och glad kropp - det är mitt lopp. Delmålet är detsamma dvs 70 kilo men det är inte det viktigast. Fast samtidigt vet jag hur skönt det var med en mindre kropp som förra sommaren. Hur stark jag kände mig och fin. Det gör jag fortfarande men nu pratar jag om grädden på moset lite grann om ni förstår vad jag menar. Dock är fokus att behålla lugnet, få ner stressen (som redan ligger på 1000% mindre bara p…

Bakningsuppdatering

Den där kakan jag bakade igår som skulle utvärderas... "Tvingade" typ varenda släkting jag kunde att smaka en bit och säga vad de tyckte. De stackarna vågade väl inget annat än att godkänna den :-) Men i ärlighetens namn den funkar. Fast jag vill gör ett tillägg - kalla inte den kladdkaka när du serverar den för då är förväntan att den ska vara sockrig och liksom segt gooey. Kallade den snarare chokladkaka. Plus om du ska köra paleo all the way så servera den med kokos- eller cashewgrädde. Bryr du dig inte om det tar du vanlig vispgrädde (gärna 40% utan tillsatser).

Happy baking!
Tillägg efter andra baket: baka denna kakan dagen innan servering och låt den stå i kylen fram till servering - ännu godare!!!