Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 21, 2014

9 dagar i Frankrike

Lördagen den 12 juli åkte vi tidigt som attan mot Frankrike för att cykla en massa mil med okända människor. Mycket pirr i magen om jag skulle fixa det. Hur fort skulle de andra cykla? Skulle min kropp orka? Men vet ni vad det har gått över förväntan! Ja det fanns en "utbrytarfamilj" som cyklade på som de jobbade på ackord. Tog ibland egna vägar för att komma fram fortare osv. Vi andra cyklade på i ett lagom tempo med diverse kiss- och barstopp längs vägen.

Ja jag hade kunnat cykla på i tuffare tempo men då tror jag inte jag upplevt det hela som lika kul. Många goa människor som jag gärna hängt mer med. Olika åldrar, olika personligheter, olika yrken men ändå funkade vi så bra ihop. Ni kan tror man kan ha alla möjliga samtal på en cykel - alltifrån att bara retas lite till förtroligheter. Vi fick snabbt olika roller i gruppen. Jag blev kartläsare och lagpeppare. Maken höll koll på barstoppen :-) Vissa var kanon på att hålla lagom tempo m.m. Fick många kommentarer efteråt att…

I did it again!!!

Japp jag har gjort det! Cyklat 27 mil på 6 dagar och satt ett nytt världsrekord i mitt liv!!! I allt från ösregn och motvind till över 40 graders sol. Med 14 myggbett som kliar, med ett underrede som behöver spa-behandling och is out of order till typ november, stel rygg (ovan hållning i så många timmar) men med ett leende på läpparna. För jag har ju gjort något som var totalt omöjligt för bara några år sedan - jag har upplevt en dröm bli verklighet!

Nu tillbaka för en sista semestervecka på hemmaplan innan nytt jobb ska påbörjas. Pausade ju "Olga" under Frankrike-veckan för Internet-access har varit shaky. Men nu är det full fart direkt med matfix och gymmet. Ska även fixa lite här hemma idag som t.ex.tvätta svettiga kläder som gosat i resväskan så återkommer jag med ett längre inlägg och mer bilder. Okej?

I mål och skålandes i champagne!