Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 4, 2014

Lucka 4: 10 min rörlighet

Hmm jag som sett fram emot svettiga träningspass denna veckan men se nähä då får man förkylningssymptomer i kroppen :-( Inte ensam för på jobb så klagas det över halsont och snörvlas. Men jag tyckte jag haft min del av det hela. Jaja bara att ta det lugnt och försöka boosta kroppen. Därför fick dagens lucka bli 10 minuters rörlighet här hemma framför Tv:n. Hur är det på din front? Fullt ös och öppnande av de kuliga, svettiga luckorna?

Mitt livs modigaste beslut!

I måndags så påbörjades resan på något nytt som jag inte har en aning om hur det slutar. Jag har valt att avsluta min anställning på Hemmakväll. Många olika skäl till varför som jag inte kommer gå in på i detalj här men bl.a. chefsförändringar, gammalmodigt arbetssätt och pendling. Plus att jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så extremt jobbigt att arbeta med och runt socker hela dagarna.

Var jag än tittar på kontoret finns antingen bilder på godis eller den faktiska varan. Diskutera godis, snacks, glass, läsk hela dagarna, klicka gilla på andras Instagram-bilder på godis, skriva texter till mail om godis. Ja ni förstår nog vad jag menar... För mig så gör allt i min makt att inte tänka på socker och inte äta det is going crazy. DET GÅR INTE ATT STÅ EMOT! Tråkigt för jag trivs väldigt bra med arbetsuppgifterna och kollegorna.

Därför har jag bestämt mig i samråd med världens bästa make att sätta min hälsa som prio 1. Det var inget lätt beslut även om det borde vara det "ren…