Fortsätt till huvudinnehåll

Anmälan till Gerdahallens Inspirationsdag

Då var jag inbokad på Gerdahallens inspirationsdag i mars. Det blir tredje året i rad som jag hedrar hallen med min närvaro :-) Och andra jag får sällskap utav Rebeca - kul! Någon mer som ska dit eller vill ha sällskap så bara hojta till!!!

Årets schema för mig blev så här:

09:15 - 10:15: "What's the effect?!", Jim Berg (spinning och nyfiken på Jim)
10:30 - 11:30: "Magen i fokus", Katarina Woxnerud (nu när jag ska köra Mammamage så)
11:45 - 12:45: Lunch
13:00 - 14:00: "Bli expert på dig själv", Blossom (föreläsning som inspiration)
14:15 - 15:15: "CrossFit", Team Reebok (måste ju testas)
15:30 - 16:30: "Ultimate Dance", Dorotka Baburin (tänkte en bra utmaning som avslutning...)

Kommentarer

 1. Vet snart inte hur många gånger jag försökt kommentera ditt förra inlägg...
  Min motivation är att jag mår så bra av träningen. Att jag sedan ändrar min kropp och att jag börjar gilla vad jag ser i spegeln är en mycket trevlig bieffekt. Jag vill se snygg ut naken och jag är en bit på väg. Har en del kvar att jobba med och det är detta jag ska ta tag i framöver. Jag behöver få bättre koll på min kost för att kunna bli "mitt bästa jag". Det får ta den tid det behöver.
  Hoppas verkligen att du blir av med dina krämpor framöver för det där lät inte roligt alls.
  Vad kul att gå på en sådan där inspirationsdag!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen jäkla blogg att klödda då Grodmamman :-) Ibland är det något konstigt med kommentarerna. Nä krämporna är verkligen inget kul men jag har mig själv att skylla. Kul att du delar med dig av din motivation och lycka till!!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…