Fortsätt till huvudinnehåll

Krämporna...

I mitt inlägg http://www.butterflytina.com/2015/01/snygg-naken.html så skrev jag en lång lista på en del krämpor som smygit sig på allt eftersom kilona ökade. Det som är intressant nu är att notera och fira att för varje kilo som försvinner så försvinner krämporna. Tänkte det kunde vara nyttigt att gå igenom listan för att få lite extra boost!

 • Mina fötterna eller snarare trampdynorna är inte längre så ömma utan snarare jag känner dem inte dvs de gör inte ont längre. Märkligt det där med hur man vänjer sig vid smärta...
 • Min hälsporre blir bättre för varje kilo som försvinner. Idag när jag var ute och jagade steg kändes den inte alls - halleluja!!!
 • Mina knä ömmar fortfarande dock bara höger numera - ett steg i rätt riktning!
 • Smärtor i huden har nästan släppt och jag vet att de kommande kilona kommer göra underverk för mina höfter.
 • Min längdrygg ömmar mindre framför allt under dagen men fortfarande lite svårt att hitta en bekväm sovposition.
 • Torra utslag/eksem är i princip försvunna och fick beröm från världens bästa fotvårdare Anette i förra veckan för mina fötter vart så fina!
 • Min rörlighet känns bättre på träningen och framför allt när jag är ute och går så är det mycket lättare.
 • Knappast andfådd längre förutom vid träning då :-)
 • Numera enkelt att få på sig skorna...
 • Inflammationer har lyst med sin frånvaro förutom lite öm i höger örat men that is nothing jämfört med i höstas.
 • Nu i denna veckan så blev det helt plötsligt så mycket enklare att gå - märkligt det där att man bara accepterar ett förfall och blir väldigt förvånad över förbättringar...
 • Även nu den senaste veckan så har energin kommit tillbaka. Fasar bara för kommande pollensäsong men den tar vi när det är dags för det (om en vecka eller två :-) )
Så himla nöjd med mina framsteg och så motiverad att fortsätta på detta spåret. Jag tar liksom mitt liv tillbaka! Jag sitter i förarsätet och jag bestämmer fortsättningen. Den enda som kan agera och förbättra mitt liv och min hälsa är jag!

Kommentarer

 1. Grattis tjejen!!! Så skööönt!!!

  SvaraRadera
 2. Duktiga du :) / Kram M

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att läsa att du blivit av med nästan alla krämpor! Kämpa på!
  Idag var du med på gymmet och pushade mig att köra tufft trots att det var två veckor sedan jag körde ett benpass på gymmet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Först tänkte jag - var jag och tränade... Sen trillade poletten ner :-) Heja dig! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…