Fortsätt till huvudinnehåll

Jag ska flexa...

Min yoga-karriär har ju inte gått så bra men jag ger inte upp så lätt. Idag ska jag prova på ett för mig nytt pass på Friskis & Svettis. Det heter "Flex soft" och så här står det på hemsidan:  "Flex soft är fokuserad och mjuk rörlighetsträning med extra hänsyn för leder och muskler. Du får en lugn och samtidigt energifull träningsupplevelse. Flex soft är ett mjukt och tillåtande rörlighetspass med utvalda och säkra övningar för hela kroppen. Vi strävar efter kroppsmedvetenhet och utvecklar även stabilitet och balans. Träningen är funktionell och kan vara skön för dig som ha vill återhämtning för kropp och sinne."

Tänkte det kanske kan vara något för mig och om man inte provar så får man ju aldrig reda på det. Därför är det dags idag! Fokusen ligger ju på rörlighet, kroppsmedvetenhet och balans som jag vill få hjälp med. Som tur är ska jag få sällskap av en ny träningskompis Åsa. Alltid kul att lära känna nya människor och skönt att ha någon som kan hålla mig i handen.

Har du testat detta passet?

Kommentarer

  1. Har du testat yoga i värme? Du blir så mjuk och rörlig, sååå skönt. Man behöver ge det 3 ggr innan man ger upp dock ;)...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag har testat det och gillade verkligen det. Dock blir det för dyrt för mig att ha ett träningskort till då detta finns bara på ett yoga-ställe i Lund.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…