Fortsätt till huvudinnehåll

Ledare på Friskis & Svettis!

Är så himla glad samtidigt nervös och pirrig. Nu är det nämligen bestämt att jag ska få möjligheten att bli ledare på Friskis & Svettis i Lund. Dock måste jag ju klara uttagningen först... Dels ska jag vara med på ett "vanligt" Indoor Walking pass som deltagare tillsammans med en rekryterare där vi efteråt ska utvärdera hur det gick. Och dels ska jag hålla i ett "mini-pass" själv där jag ska välja ut två låtar enligt de direktiv jag fått, gå igenom olika positioner på walkern samt allmänna instruktioner. Med headset och utvalda Friskis & Svettis representanter som deltagare. Nä då inte alls nervös...

Om jag klarar detta så kommer jag få åka på utbildning under hösten. Först i början på september för steg 1 (sk "Ettan") som är en grundutbildning inom Friskis & Svettis under 4 dagar. Sedan i början på oktober är det specifik Indoor Walking utbildning under ytterligare 4 dagar. Så spännande och jag känner mig så taggad inför detta!!! Även roligt att de väljer att satsa på lilla mig - det gör mig alldeles varm inombords!!!

Men det tar inte slut där... Jag ska även få en intern utbildning som ledare för Cirkelgym-passet så att jag kan hoppa in och köra pass för seniorerna på torsdagseftermiddagar. För att sedan få gå den officiella nästa år. Hade jag kunnat hjula hade jag gjort det nu men ett högt tjoho drar jag till med istället. Precis mina två favoritpass och jag ska få bli ledare i dem. Och dessutom att få syssla med en passion och inspirera andra är ju verkligen grädden på moset! Ibland ska man våga drömma för det kan bli sant om man jobbar hårt för det!

Det är alltså den platsen som kan bli min...

Ojoj nu måste jag öva, öva, öva - tur jag har en crosstrainer hemma också :-)

Kommentarer

  1. Kul!!! Det är ju allt detta som är ditt kall. Grattis och fortsatt lycka till / Kram M

    SvaraRadera
  2. Så toppen!! Grattis och lyllo alla friskistränande människor i Lund:). Du kommer äga!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…