Fortsätt till huvudinnehåll

Ledare på Friskis & Svettis!

Är så himla glad samtidigt nervös och pirrig. Nu är det nämligen bestämt att jag ska få möjligheten att bli ledare på Friskis & Svettis i Lund. Dock måste jag ju klara uttagningen först... Dels ska jag vara med på ett "vanligt" Indoor Walking pass som deltagare tillsammans med en rekryterare där vi efteråt ska utvärdera hur det gick. Och dels ska jag hålla i ett "mini-pass" själv där jag ska välja ut två låtar enligt de direktiv jag fått, gå igenom olika positioner på walkern samt allmänna instruktioner. Med headset och utvalda Friskis & Svettis representanter som deltagare. Nä då inte alls nervös...

Om jag klarar detta så kommer jag få åka på utbildning under hösten. Först i början på september för steg 1 (sk "Ettan") som är en grundutbildning inom Friskis & Svettis under 4 dagar. Sedan i början på oktober är det specifik Indoor Walking utbildning under ytterligare 4 dagar. Så spännande och jag känner mig så taggad inför detta!!! Även roligt att de väljer att satsa på lilla mig - det gör mig alldeles varm inombords!!!

Men det tar inte slut där... Jag ska även få en intern utbildning som ledare för Cirkelgym-passet så att jag kan hoppa in och köra pass för seniorerna på torsdagseftermiddagar. För att sedan få gå den officiella nästa år. Hade jag kunnat hjula hade jag gjort det nu men ett högt tjoho drar jag till med istället. Precis mina två favoritpass och jag ska få bli ledare i dem. Och dessutom att få syssla med en passion och inspirera andra är ju verkligen grädden på moset! Ibland ska man våga drömma för det kan bli sant om man jobbar hårt för det!

Det är alltså den platsen som kan bli min...

Ojoj nu måste jag öva, öva, öva - tur jag har en crosstrainer hemma också :-)

Kommentarer

  1. Kul!!! Det är ju allt detta som är ditt kall. Grattis och fortsatt lycka till / Kram M

    SvaraRadera
  2. Så toppen!! Grattis och lyllo alla friskistränande människor i Lund:). Du kommer äga!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…