Fortsätt till huvudinnehåll

Stolt medlem i #rosahoppet!

I onsdags var jag på ett uppstartsmöte för nästa #rosahoppet cykellopp som går av stapeln den 4 oktober i Lund. Det är med glädje och stolthet jag kan säga att jag är en av medlemmarna i projektgruppen. Min fokus kommer ligga på marknadsföring/kommunikation - what a surprise :-) Detta ska bli jättekul av fler skäl. Härliga människor i gruppen, att få jobba med något som bidrar till andras hälsa och glädje samt att själv ha ett mål att jobba mot dvs jag vill ju att det ska kännas lättare att cykla denna gången jämfört med i fjol.

Gå in och anmäl dig direkt här: http://rosahoppet.se/ för visst vill du cykla med mig och för välgörenhet? Lovar att bjuda på en kanelbulle också eftersom det är den dagen... Alla pengar går till Cancerfonden och Rosa bandet. Så även om du inte kan/vill cykla varför inte anmäla dig bara för att slantarna går till något bra? Du kan fortfarande vara med i utlottningen av fina priser om du behövde mer motivation. Loppet är också verkligen för alla - gammal som ung, otränad som vältränad - vilket jag gillar med tanke på min egna historik. Så kom igen nu och anmäl dig och är ni flera så anmäl ett lag!!! Och vill du bidra med sponsring, till goodie bagen eller till vinstbordet så tackar vi inte nej :-)

Stolt medlem i projektgruppen för #rosahoppet!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…