Fortsätt till huvudinnehåll

Utegymmet i Lund!

Igår morse tidigt (i alla fall för en semesterfirare...) så cyklade jag in till Lund för att träffa två kompisar för ett träningspass på nya utegymmet i Stadsparken i Lund. Jag har aldrig varit där tidigare men så fint det var! Visserligen behövde man vara 2 meter lång för att utnyttja vissa maskiner på rätt sätt men fanns mycket annat att hitta på. Plus att jag packat cykeln med lite godsaker som en kettlebell, hantlar och hopprep.

Hade satt ihop ett cirkelpass med 5 övningar i 3 cirklar dvs cirkel 1 innehöll 5 övningar som vi körde 45 sekunder med 15 sekunders vila och 3 varv innan vi gick vidare till nästa cirkel. Försökt att anpassa så vi fick in styrka och puls samt att vi kunde hålla oss på ett område på utegymmet så vi inte behövde springa fram och tillbaka. Flera övningar där enbart kroppen användes som burpees, armhävningar, upphopp, höftlyft men vi kunde även göra marklyft, boxkliv och bröstpressar i det fina utegymmet.

Vi var tre helnöjda svettiga tjejer efter en timme och vi hade tom vädret på vår sida med lite sol på näsan. Så skön start på dagen!!! Och jag har i alla fall grym träningsvärk idag framför allt i bröstet och ryggen. Älskar också att träning behöver inte vara så avancerat och att vi tillsammans kan pressa oss, bli svettiga och skratta glatt. Nästa tisdag kör vi igen så vill du hänga på är det bara att dyka upp kl 7.30 vid utegymmet så kör vi! Då tänkte jag packa med TRX:n, stegen och kanske någon annan godsak...

Yrvaken bloggerska har packat fordonet!

Kolla så fint! 

Men får nog ta lite bättre bilder nästa gång från fler vinklar...

Även en sandig fotboll/volleboll-plan fanns! 

Grymma tjejer! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…