Fortsätt till huvudinnehåll

Utetisdag!

Idag är det ju tisdag och som traditionen bjuder sedan en vecka tillbaks är det träningspass på utegymmet i Lund som gäller. Mötte upp Rebeca kl 7.30 och vi gick igenom dagens pass. Hade packat Rosa faran med TRX, stegen och 5 kgs klump. Efter lite uppvärmning satte vi igång med första cirkeln. Blev bl.a. marklyft i utegymmets finfina viktställningar, burpees och boxkliv. Andra cirkeln så använde vi TRX:en för rodd och triceps, tunga repen som knappt förflyttar sig fast man tar i för kung och fosterland plus lite andra godsaker. Och sista cirkeln så stegade vi, knäböjde, bröstpressade och jobbade med bålen.

Efter en timme  med 3 cirklar a 5 övningar a 45 sek ggr 3 set så tackade vi för oss och lagom till det började det ösregna... Då skulle jag in om svärisarna och lämna lunch till dem. Lagade nämligen köttbullar med mos igår och tänkte de kunde ju få smaka lite. Kan säga att det vara en rätt så blöt bloggerska som en halvtimme senare cyklade in på uppfarten i Hjärup... Fast en varm och lång dusch samt frukost i magen botade det snabbt. Nu snart dags för äventyr med maken. Och du vi kör nästa tisdag också så du är varmt välkommen att vara med!

Ett skepp eller snarare cykel kommer lastat!

Fina boxar plus att underlaget är så härligt "gungigt" så perfekt underlag för min häl! 

Passlappen och Gymbossen som håller koll på oss!

Fina marklyftsställningar i bakgrunden 

Hmm hinderbana och räcken :-) 

Klätterställning perfekt för TRX:en :-) 

Repen och annat gott! 

TUNGA! 

Voila! 

Hmm maskinen närmast är bara så konstig - måste typ vara 2 meter lång för att använda den, bröstpressen kan sammanfattas med tur jag inte har större tuttar för annars hade jag inte fått plats och den längst bort känns lite onödig :-)  

Men knäböjsplattorna är suverän för de är vingliga så du övar balans samtidigt plus att vi har egna goodies med!

Två tjejer som vart suveränt nöjda med att träna tillsammans utomhus! Perfekt när vi inte har gymkort på samma ställe! 

Kommentarer

  1. Vad kul att ses för att träna tillsammans i utegymet. Mycket bra Frej alltså! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har numera blivit en tradition men idag fick vi ge upp i ösregn och åska :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…