Fortsätt till huvudinnehåll

Intervju och ny garderob!

Imorse så var jag på en jobbintervju till ett väldigt spännande jobb. Dock väldigt många sökande så jag är glad att jag bara blivit kallad till denna första rundan. Det får man vara nöjd med idag även om jag verkligen vill ha jobbet utifrån det jag vet idag. Om ca 2 veckor så får jag reda på om jag går vidare till andra rundan. Vore kanon om ni kan hålla tummarna för mig fast jag fortsätter sökandet under tiden för nu börjar det ju bli dags.

En annan sak som det börjar bli dags med är att kliva ur leggingsarna och mjukiströjorna. Har ju mest såsat hemma detta året med näsan i skolböckerna. De gånger jag har haft smink på mig kan begränsas till så många fingrar jag har om ens det... Efter intervjun idag var min hjärna fried så att sätta sig att plugga kändes inte aktuellt. Har istället spenderat en massa pengar på lite nya kläder. Vilken känsla med tröjor, strumpor och trosor som inte är urtvättade och torra som fnöske :-)

Och jeans som passar - trött på att se de mindre jeansen som hånar mig i garderoben. Jag vill ha kläder som passar nu och som jag känner mig fin i. Blev bl.a. två fina klänningar från Ilse Jacobsen/MQ, två par jeans, två toppar, en höstjacka från Zizzi, massa strumpor och trosor, tre scarvsar, tre koftor bl.a. en röd och mjuk från Joy och en del t-shirts i olika färger. Ojoj som jag rensat ut gammal skåpmat och nu känner jag mig redo och fin för hösten!

Skörden!

Nya svarta jeans och höstjacka från Zizzi - bästa affären för mig när det gäller byxor och de är alltid så hjälpsamma! Maken tyckte jag skulle posa lite :-) 

Var tvungen att köpa denna på H&M för endast 99 kronor till makens ära efter sommarens #burgerbattle :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…