Fortsätt till huvudinnehåll

Trött men laddad!

Idag var det en något sliten bloggerska som tog sig till Friskis för ett cirkelgymspass. Men träning ger energi så det var ju ett jättebra beslut :-) Varför jag är trött? Jo jag hade ju skolstart på Stresspedagog-utbildningen hela helgen. Så det tog en del ur energibanken att köra långt, hitta till skolan, träffa och umgås med de andra 17 deltagarna samt lärarna plus all information och övningar som vi fick/utförde. Men jag är så nöjd och glad. Kändes helt rätt och jag känner att detta kommer bli en suverän höst där jag kommer lära mig en massa användbart!

Efter denna helgen har jag faktiskt också tagit beslutet att skippa "Hälsopedagogiken" för att satsa min tid på ovanstående kurs samt jobbsökandet. Det är ju dags för det sistnämnda och det kommer ju ta en del tid. Även detta beslutet känns helt rätt. Och på onsdag morgon måste ni hålla tummarna för då är det dags för första intervjun på ett jättespännande jobb som verkar väldigt lovande utifrån vad jag vill göra. Mycket på gång och det är bara att kasta sig ut! Blir en bra höst detta!!!

Fina skolan som firar 102 år - inte illa!

Skolsalen - var inte igår man befann sig i en sådan klassisk sal :-)

För att presentera oss för varandra fick vi välja bilder. Jag valde de tre i nedre hörnet: sittande damen, glada barnet och segelbåten med vind i seglen. 

FirstClass ska vi använda för att kommunicera, lämna in uppgifter m.m. Alltid kul att lära sig ny teknik tycker jag. Ännu ett system till listan :-) 

Min skolehörna...

Suverän och gedigen översikt på allt som ska göras. Puh detta blir en utmaning men ack så kul! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…