Fortsätt till huvudinnehåll

Vinterjackan - take 1

Tänkte som extra motivation (förutom en gallstensoperation då efter ytterligare en natt med ont...) använda min fina vinterjacka. Dels för att inte stirra mig blind på vågen men dels för att jag vill verkligen kunna använda denna igen. Dessutom har jag tre andra klädesplagg i min garderob - ett par shorts, mina jeans och en finklänning - som jag så gärna vill komma i igen. Jackan köpte jag vintersäsongen 2013 och då satt den som en smäck. Not so much anymore...

Fattas typ 2 decimeter innan jackan kan knäppas. Mindre kul ju :-( Likaså med de andra plaggen de kommer liksom inte upp eller ner runt magen/rumpan/låren. Tråkigt när man har favoritplagg som inte kan användas.  Som sagt lite extra motivation kan inte skada därför tänkte jag be maken ta ett foto på mig med jackan varje fredag för att se om det händer något. Kan fler knappar knäppas och minskar det några centimetrar på måttbandet? Är du med mig - har du något plagg du gärna vill i igen? Är ju lite kuligare att ta tag i detta när jag får plaggkompisar :-)

Hmm kan inte knäppa de 3 nedersta knapparna och precis hål 2 i skärpet...

Jojo denna kunde jag knäppa en gång i tiden...

17 cm fattas tills knapparna ens kan mötas och då behövs det nog någon till för att jackan ska vara bekväm... 

Dessa favoritshortsen (eller rättare sagt de enda jag äger) vill jag kunna använda!

Och denna älskade klänning som är så fin och bekväm - jag ska ha den på mig igen!!! 

Kommentarer

  1. Oj, vilken snygg klänning! Jag har också en vinterjacka som väntar på ett bättre jag. Den skall jag plocka fram och fota mig i idag. Vilken strålande idé - TACK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ja jag längtar till att kunna använda den igen. Hur går det med vinterjackan?

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…