Fortsätt till huvudinnehåll

Tina testar PTO...

För flera veckor sedan fick jag ett mail till min "bloggmail" från Private Training Online. De undrade om jag vill testa 8 veckor med deras PT Online erbjudande. Oftast när jag får förfrågningar via bloggen så i 99% av fallen tackar jag nej. Dels vill jag inte ha en massa reklam eller liknande på min blogg. Det är ju inget jag försörjer mig på och tjänar pengar på. Jag har ju inte ens annonser... Dels för att om jag ska testa något så vill jag att det ska vara något jag kan stå för, passar in på det jag bloggar om eller jag är nyfiken på något.

Först tänkte jag tacka nej för jag kände inte för det just nu (ny skola, söka jobb, diet m.m.) och tänkte att det måste nog vara nu. Så jag lät mailet ligga ett tag i inkorgen. Fast till sist så kändes det ju inte så professionellt så jag tog mig tiden att svara. Frågade om jag kunde för göra dessa 8 veckorna vid ett senare tillfälle eller om det bara gällde nu. Och voila de vart så snälla att jag får lov och göra mina testveckor i november - december.

Perfekt för då har jag lite support i en av mina största utmaningsmånader under året dvs julmånaden som lockar med lussekatter, choklad, pepparkakor och jag vet inte allt nonstop... Så nu funderar jag på hur jag vill att de ska lägga upp mitt träningsprogram, kost och vad är mina mål med dessa veckorna. Som det känns nu vill jag har ett väldigt specifikt träningsmål som tex kunna göra ett riktigt utfall. Då krävs det nog väldans mycket träning för rörligheten och balansen för denna bloggerskan. Har du testat PT Online och vad hade varit ditt mål för en 8 veckors period?

Den 16 november kör jag igång och bloggen följer med på äventyret!!!

Kommentarer

  1. Jag fick samma erbjudande som du, via min blogg. Kör deras upplägg nu och är nöjd. Enkelt och smidigt. Kombinerar med eget träningsupplägg för löpningen men får hjälp med styrkan och maten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…