Fortsätt till huvudinnehåll

Tina testar PTO...

För flera veckor sedan fick jag ett mail till min "bloggmail" från Private Training Online. De undrade om jag vill testa 8 veckor med deras PT Online erbjudande. Oftast när jag får förfrågningar via bloggen så i 99% av fallen tackar jag nej. Dels vill jag inte ha en massa reklam eller liknande på min blogg. Det är ju inget jag försörjer mig på och tjänar pengar på. Jag har ju inte ens annonser... Dels för att om jag ska testa något så vill jag att det ska vara något jag kan stå för, passar in på det jag bloggar om eller jag är nyfiken på något.

Först tänkte jag tacka nej för jag kände inte för det just nu (ny skola, söka jobb, diet m.m.) och tänkte att det måste nog vara nu. Så jag lät mailet ligga ett tag i inkorgen. Fast till sist så kändes det ju inte så professionellt så jag tog mig tiden att svara. Frågade om jag kunde för göra dessa 8 veckorna vid ett senare tillfälle eller om det bara gällde nu. Och voila de vart så snälla att jag får lov och göra mina testveckor i november - december.

Perfekt för då har jag lite support i en av mina största utmaningsmånader under året dvs julmånaden som lockar med lussekatter, choklad, pepparkakor och jag vet inte allt nonstop... Så nu funderar jag på hur jag vill att de ska lägga upp mitt träningsprogram, kost och vad är mina mål med dessa veckorna. Som det känns nu vill jag har ett väldigt specifikt träningsmål som tex kunna göra ett riktigt utfall. Då krävs det nog väldans mycket träning för rörligheten och balansen för denna bloggerskan. Har du testat PT Online och vad hade varit ditt mål för en 8 veckors period?

Den 16 november kör jag igång och bloggen följer med på äventyret!!!

Kommentarer

  1. Jag fick samma erbjudande som du, via min blogg. Kör deras upplägg nu och är nöjd. Enkelt och smidigt. Kombinerar med eget träningsupplägg för löpningen men får hjälp med styrkan och maten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…